Dom / Novice

Intro kitajskega grmovja s kovinskimi ležaji

Bikovinski ležalnik je vrsta maziva brez olja.Temelji na visokokakovostni nizkoogljični jekleni hrbtenici in je sintran z bronasto zlitino svinca-kositra na površini.Po večkratnem sintranju pri visoki temperaturi in gostem valjanju se oblikuje kovinski trak iz bakra in jekla.Zvita, primerna za različne namene, kot so tečaji in potiskalne podložke, ki nosijo srednje hitrostne in visoke obremenitve.


The balance bridge bushings of heavy-duty vehicles all use China bimetal bearings bushes, which is a kind of high-load and low-speed motion bearing with wide application. In the high sliding performance, it has particularly good self-lubricating performance in the absence of lubricating medium and water as the medium. It is suitable for bimetal casting materials, corrosion-resistant bearings with high sliding speed, and bearings for crushers, water pumps, and cold rolling mills. Piston pin sleeves with loads up to 70MPa.


Izdelek ima prednosti odpornosti proti obrambi.Zlasti primerna za srednjo hitrost, srednjo obremenitev, nizko hitrost in veliko obremenitev.S posebnimi tehničnimi sredstvi se lahko na torni površini strojno obdelajo različne žlebice olja, oljni žepi in naftne luknje, da se prilagodijo uporabi v različnih pogojih mazanja.Večinoma se uporabljajo v povezavah z mostovi za tehtnico težkih vozil, tesnih tesnilih, avtomobilskih ploščah z jeklenimi ploščami, glavnih grmovjih motorjev z notranjim zgorevanjem, spojnih vodih za palice z notranjim zgorevanjem, vrtljajih z vrvmi na rokih, drsnih ploščah z oljno črpalko, ležajih z notranjim zgorevanjem, ležajih za tirne motorje, oglavih zračnega tiska, hladilnikih itd.


Ker je osnovno telo stabilno iz nizkoogljičnega jekla, je zagotovljena natančnost strojne obdelave zunanjega premera rokava, izdelka pa ni treba pritrditi z vijaki, potem ko je proizvod nameščen v odprtino sedeža, pojav zunanjega kroga pa je mogoče preprečiti, če se zanašamo na interferencijsko namestitev.Sprememba kemijske sestave plasti notranje površinske zlitine lahko izpolnjuje zahteve različnih tlakov ležajev, različnih temperatur delovanja in različnih drsnih hitrosti.torna površina je zasnovana z različnimi strukturami žlebov in oljnih žepov v proizvodnji, da izpolnjuje zahteve različnih metod za polnjenje in preprečuje grizenje.Axis fenomen.