Dom / Novice

Lastno mazanje po celinskih nosilcih in uporaba

   Inlaid self lubricating bearing is a kind of solid lubricating bearing. It is based on wear-resistant metal materials and reduces the friction factor by adding various lubricating materials, and realizes self lubrication. This material structure combines the advantages of metal high load, good impact resistance and non-metal low friction coefficient, and can be used in various working conditions. Inlaid solid lubrication bearings are suitable for low-speed, medium-to-high loads, and can maintain a very low friction coefficient even when the lubricating grease cannot maintain a complete lubricating film such as swing, reciprocating motion, frequent start and stop.


amount in units (real)


amount in units (real)Liti samomazalni ležaji na osnovi železa:


„bremen“ je nov proizvod, ki uporablja HT250 kot osnovni material za vgradnjo trdnega maziva, pri čemer je značilen izdelek, ki varčuje z materialom.Če je tlak večji od 14.5N/mm2 ali so potrebne mehanske lastnosti, se lahko uporabi kot nadomestek za material JDB-2.Lahko močno zmanjša stroške in izpolnjuje zahteve uporabe.


na primer: lahko se uporabijo elementi za oblikovanje plesni, osnove za modele za vbrizgavanje in druga polja.


amount in units (real)Samomazalni ležaji na osnovi bakra:


==Zunanje povezave=====Zunanje povezave====Zunanje povezave======Zunanje povezave=====Zunanje povezave=======Zunanje povezave========Zunanje povezave==========Zunanje povezave=======********"Zunanje povezave===Ta struktura materiala združuje veliko količino kovine, dobro odpornost na udarce in prednosti nekovinskega koeficienta nizkega trenja ter samopoljevalno zmogljivost trdnih maziv, ki se lahko uporabljajo v različnih delovnih pogojih.


==Zunanje povezave====Zunanje povezave====Zunanje povezave=====Zunanje povezave======Zunanje povezave=====Zunanje povezaveProizvodi se široko uporabljajo v močnih, intermitentnih ali nihajočih gibih, kot so proizvodne linije za paro in lokomotive, vodne turbine, dela na rezervoarjih/zasilnih vratih, plastičnih strojih itd.


amount in units (real)Samomazalni ležaji na osnovi jekla:


Nosilec za samomazanje na osnovi jekla je okrepljen izdelek z visoko tlačno zmogljivostjo.Med delom lahko izloči mazilne delce, tako da nastane diafragma med gredjo in rokavom, ki je odpornejši na zaseg kot pri mazanju z enojnim oljem.Prednosti tega stroja so zlasti primerne za podporne dele strojev za dviganje.


amount in units (real) in (real) ter (real) ter (real)